Εταιρία

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Τα ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ HELIDONI MEDICAL είναι μία προέκταση φυσικού καταστήματος της EHEALTH CARE που ξεκίνησε το 2015 και μέχρι σήμερα συνεχίζουν να αναπτύσσονται δυναμικά, παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στον χώρο της υγείας και της αποκατάστασης.

Σε εμάς θα βρείτε αναλώσιμο υλικό για επαγγελματίες υγείας, καθώς και μεγάλη ποικιλία ορθοπεδικών και ιατρικών ειδών που είναι απαραίτητα για την φροντίδα ασθενών στο σπίτι, σε κλινικές και κέντρα αποκατάστασης.

Ακολουθώντας κάθε Τεχνολογική Εξέλιξη και διαθέτοντας ένα προσεκτικά επιλεγμένο Δίκτυο Συνεργατών, αλλά και Προσωπικού, η εταιρεία μας στοχεύει στο να ξεπερνά τις προσδοκίες των καταναλωτών της, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης αλλά και αγοράς.

Τόσο στα 3 φυσικά μας καταστήματα , όσο και ηλεκτρονικά μας καταστήματα κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί και να προμηθευτεί άμεσα εξειδικευμένα προϊόντα για οικιακή ή επαγγελματική χρήση.

ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ

Το Όραμά μας βασίζεται στην υπόσχεση για ουσιαστική και καθημερινή προσφορά στη ζωή των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, ενώ οι Αξίες μας δείχνουν τον τροπο λειτουργίας μας.

ΕΥΘΥΝΗ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

είναι χαρακτηριστικά που συνάδουν με τους Ανθρώπους μας.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ

είναι ιδιότητες που διακρίνουν τα Προϊόντα μας.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ

απλά επιβεβαιώνει τα χρόνια Δραστηριοποίησης.
Call Now Button